[ro] [en]
chestionar - ai nevoi de avocat ?

Contact rapid

Adresa: Bacau, 30 Avenue Business Center, B-dul Unirii nr. 30, etaj 3, 600192
Tel: +40 234 52 53 51
Fax: +40 234 52 27 21
Mobil: +40 744 541 505
E-mail: office@avocat-stefanescu.ro
Despre noi
Razvan Stefanescu - Cabinet de avocat este o firma de avocatura multidisciplinara care acopera o arie larga a activitatii de afaceri cum ar fi: contracte comerciale, lichidari, drept fiscal, fuziuni, divizari si achizitii, proprietate industriala si drept imobiliar. Firma isi bazeaza activitatea profesionala pe principiile responsabilitatii maxime si confidentialitatii.

incercam sa construim pe piata serviciilor de avocatura din Moldova un simbol menit sa asigure confortul clientilor nostri. Traim intr-o lume guvernata de piata si concurenta si este important sa construim impreuna cu clientii nostri relatii corecte, bazate pe incredere si loialitate. Oferim clientilor nostri nu numai cunostintele noastre, dar si integritatea si profesionalismul nostru, iar independenta noastra este o conditie pentru a oferi clientilor cel mai bun sfat si cea mai buna reprezentare de care suntem capabili

Serviciile noastre au un puternic caracter personal si ne adaptam actiunile noastre la fiecare client, proiect sau caz in parte. Tinta noastra este calitatea inalta a serviciilor oferite clientilor si rezultatul efectiv pozitiv al acestora asupra lor. Mijloacele noastre sunt cunostintele si experienta avocatilor nostri, organizarea coerenta a acestora astfel incat problemele clientilor sa fie tratate in mod exhaustiv.

Misiunea pe care ne-o asumam este sa fim o casa de avocati moderna care sa poata face ideile sa devina realitate, pentru clientii nostri.
O casa de avocati pentru clientii nostri, o casa de avocati pentru viitor.